Proef het Platteland
Een evenement dat je moet proeven!!


Op 15 & 16 juli zal voor de derde keer Proef het Platteland plaatsvinden in het Sallandse Heino. Op een vier hectare groot terrein zal u worden getrakteerd op een divers aanbod van standpresentaties, workshops, een culinair plein en een groot kinderdorp. Kortom een heerlijk dagje uit voor het hele gezin!

Deze plattelandsfair richt zich op streekproducten, huis & tuindecoratie, groene energie, recreatie & toerisme en andere plattelandsproducten. Meer dan 75 enthousiaste standhouders zullen hun producten promoten en laten U graag proeven van de mogelijkheden die het platteland te bieden heeft. Daarnaast zijn er vele activiteiten te beleven en kunt u verschillende gerechten proeven bij de horecagelegenheden op het terrein.

Dierenkliniek Hellendoorn zal deze dagen enkele workshops geven over de verzorging van onder meer schapen, honden en paarden. Daarbij kunnen aanwezigen lammetjes ter wereld brengen tijdens een workshop over de bevalling van een schaap.

Ook wordt dit weekend een nieuwe boerensport ge´ntroduceerd in Nederland, het Boerenpolo. Dit wordt gespeeld met gemotoriseerde tweewielers, een nieuw technologisch hoogstandje uit Amerika. Wij dagen u uit om het te komen proberen!!!