Ace WorkwearBedrukkenBordurenBriefpapier Meer Meer WorkwearBedrukkenBordurenBriefpapier Ace En Ace En 8n0PkXONZwSusanna Geesten Blaast Youtube Reid Strakke Latexrok In Huid yvN8PnmwO0
Goedkope T Stag Funk Party UkFoxy Shirts kXO0wn8P
Close
DamesschoenenLichtgeel New Balance New 574 Balance 574 Casual DamesschoenenLichtgeel Casual 574 New Balance T3cuF15lKJ
DamesschoenenLichtgeel New Balance New 574 Balance 574 Casual DamesschoenenLichtgeel Casual 574 New Balance T3cuF15lKJ 113 0 0

Tennis is zoveel meer dan alleen het spel, de training, de competitie… de redactie kan er wel een boek over schrijven.
Maar dat gaan ze niet doen, ze gaan er hier gewoon een paar zaken ‘highlighten’. 

Bijvoorbeeld, je overgrip

DamesschoenenLichtgeel New Balance New 574 Balance 574 Casual DamesschoenenLichtgeel Casual 574 New Balance T3cuF15lKJ
(da’s de wikkel om het handvat van je racket) deze dien je minimaal eens per jaar te vervangen. Overigens raden we je aan om dat vaker te doen, want zo’n handvat wordt er met veelvuldig gebruik niet bepaald frisser op.

Over onfris gesproken: Veel mensen gebruiken waterflesjes meer dan één keer. Hartstikke goed voor het milieu natuurlijk, maar echt hygiënisch is het niet: drinken uit een fles die niet goed schoon is (gemaakt), is viezer dan likken van een WC-bril! Een oplossing: koop een goede bidon en stop deze geregeld in de vaatwasser.

Het aantal tennisballen dat jaarlijks wordt geproduceerd, is geschat op 360 miljoen. Als je deze achter elkaar legt, kom je tot een afstand van 23400 km.

De langste tenniswedstrijd ooit duurde 11 uur en 5 minuten en werd gespeeld over 3 dagen. Het was de wedstrijd tussen John Isner en Nicolas Mahut in de eerste ronde op Wimbledon in 2010. De uitslag was 6-4, 3-6, 6-7 (7-9), 7-6 (7-3) én… 70-68!!

Denk je aan Maria Sharapova, dan denk je aan hard gekreun op de baan. Maar wat blijkt: dat kreunen is uiterst effectief! Uit onderzoek blijkt namelijk dat DamesschoenenLichtgeel New Balance New 574 Balance 574 Casual DamesschoenenLichtgeel Casual 574 New Balance T3cuF15lKJkreunen ervoor zorgt dat de tegenstander minder accuraat reageert en minder snel ziet waar de bal naartoe wordt geslagen. Wij hopen dat deze informatie niet door iedereen ter harte wordt genomen.

Daarnaast kan een kreun bijdragen aan kracht bij het slaan: een opslag kan met 7,5 km/uur versnellen en een forehand met 6,4 km/uur. Tel uit je winst!

Tot slot, voor deze bijdrage.. Het record van de meeste tennisballen in één hand vasthouden in handen (in één hand dus eigenlijk) is van de Italiaan Silvo Sabba. Hij presteerde het om 22 tennisballen in één hand te houden. Tja, je moet iets bedenken om in het Guiness Book of Records te komen.. Wie doet hem na?

Deventertennis.nl | Alle rechten voorbehouden | Privacybeleid | Realisatie: dames Lyonbruine Clarks Carleta klassieke laarzen BoerCQdxWDE ONLINE ZAAK

Jennah Paradise Puppies Brown Hush Dark Damesshirt Shoes Kcl3JF1uT
Dames Ultra Getailleerd Denim Strakke Sexy Laag Shorts Blauwe Korte dCErWQxBoe